Welkom op de website van Betty & Bert. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Betty en Bert zijn namelijk al 283 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Betty of Bert? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

 
bezoekers: 4700
pagina's bekeken: 5739
www.onzebruiloftsite.nl
De Fotograaf

We hadden een optie op een fotograaf, zelfs al een aanbetaling van €100,- gedaan. Maar op de bruidsbeurs in Delden keken we het fotoboek van Han van Beek in en we waren meteen om (ik in ieder geval meteen). Dit zijn het soort foto's die we graag willen! Dus ook maar meteen een optie op de datum genomen. Nu nog even een afspraak maken bij hem en dan beslissen we. Leuk! 
Ik heb inmiddels de fotograaf gebeld en hem de situatie uitgelegd. 
Ze vonden het niet helemaal leuk, maar tja. We mochten sowieso na het kennismakingsgesprek kenbaar maken of de klik er wel of niet was. En die was er dus niet. Plus nog een aantal andere dingen die we bij hun niet helemaal fijn of handig vonden, maar dat terzijde...
inmiddels is de €100,- weer teruggestort.